Hoger, lichter, ruimer

De plafondhoogte van uw woning overtreft de standaardafmeting. Om meer licht binnen te laten hebben we bewust geopteerd voor ruimtes van 2,70 meter hoog. Extra licht betekent tenslotte ook extra wooncomfort. Deze uitzonderlijke hoogte wordt optimaal benut en vormt een grote troef voor zowel de binnen- als buitenruimte. Leg u languit in uw zetel en dagdroom met een uniek panorama op het groen.

Uitkijken

zonder uitkijken

Op uw ruime terras voluit genieten van de groene omgeving en vergezichten? De kamerbrede en plafondhoge schuiframen, met in de vloer geïntegreerde rails, laten de avondzon tot diep in de woning doordringen. U stapt dus zonder drempel op uw ruime terras. Omdat de houten vloer naadloos van binnen naar buiten loopt, lijkt uw leefruimte vele malen groter. Daarnaast zijn de terrassen zuidwest-georiënteerd zodat u in alle privacy kunt wegdromen bij de weidse panorama’s.

Goed gelegen

Alles op wandelafstand

Bereik het dorp en de handelaars in ettelijke minuten via enkele gezellige wandelpaden

Makkelijk bereikbaar

Het centrum van Antwerpen en Turnhout op 30 minuten rijden via de N12 en E34

Groen uitzicht

Geniet elke dag van een unieke blik op het park 

De natuur is steeds dichtbij

Naast het park en de privétuinen is er ook een gemeenschappelijke tuin achteraan

Het hele terrein is autoluw. U draait vanaf de Heimeulenweg vlot de ondergrondse parking in en maakt zo maximaal plaats voor wandelaars en fietsers. Bewegingsvrijheid en veiligheid staan immers centraal. Ook brengen we op die manier waardevolle rust om zorgeloos te genieten van de prachtige, groene omgeving en heilzame ademruimte.

Ontdek de omgeving