Groots gepland, slim geplant

De woningen zijn gelegen in een royale parkzone, omzoomd door bomen en een zacht glooiende ‘wadi’, die bij hevige regenval overtollig water opvangt en afvoert. Een slimme, duurzame techniek en een verrijking voor het landschap. De bloementuin heeft een centrale plaats in het project en brengt mens en natuur samen.

Aan de voorzijde krijgt het maaiveld eveneens een natuurlijke invulling met enkele speel- en ontmoetingszones. In de gemeenschappelijke tuin achteraan wordt een heuse ‘dorpsakker’ aangelegd, een park op maat van het dorp. Deze groene ruimte verbindt Antonius direct met de dorpskern: een aangename wandeling van nog geen 10 minuten.

Winkel in,

dagje uit?

De dorpskern van Sint-Antonius is vlakbij. Gezellig én lekker handig. Binnenwippen bij de bakker voor een grof gesneden? Nog snel even naar de buurtsupermarkt voor borrelhapjes? Via de kronkelende paadjes in de achtertuin fietst u in 5 minuten heen en weer. Grotere plannen? Met Turnhout in het oosten en Antwerpen in het westen heeft u een enorme keuze aan winkels, horeca en cultuur op een half uur rijden van uw deur. Doe open en tast toe!

Dit schone oord, waar de ziel in haarzelf terugkeert en rust geniet; waar alles zingt van vrede en stilte.” – mijmering van Hendrik Conscience over Zoersel

Natuurdomein

School

Supermarkt

Bakker

Slager

Bank

Bushalte